3 ton nye stør - over halvdelen af fiskene vejer over 30 kg. 17 over 40 kg. 5 over 50 kg. Største vejer 60 kg.

Stør-søen er nu åben, og kan fiskes på helt almindelige timekort, på alle pladser, på nær plads 1-4, som er forbeholdt døgnbookninger. Såfremt man fisker på plads 1-4 på almindelige timekort, skal man flytte sig, såfremt der ankommer lystfiskere, som har booket pladserne.

Plads 5-10 kan bookes, ved fiskeri i mindst 24 timer, også som "solist", startid på en bookning, er ALTID kl.18, da det ellers blokerer andres bookninger.

Bookning foregår således : send en mail til agerholm.simon@gmail.com , anfør hvilken plads du vil fiske på, når jeg har bekræftet, indbetales det fulde beløb omgående til MobilePay 82067

 

Dette (meget fine) kort, er udgangspunkt for bookning.

Plads 1-4 / kun bookninger á 24 timer, 2 mand inklusiv 6 stænger = 600,- i døgnet, med fast skiftetid kl.18.

Plads 5-10 / KAN bookes, for mindst 24 timer af gangen, men er ellers frit tilgængelige, for alle med fiskekort. Sidder der allerede 2 mand på en given nummereret plads, må den betragtes som optaget - og man spørger ihvertfald om lov, før man placerer sig, i sådanne tilfælde.

De frie områder er frie, og tilgængelige for enhver som har indløst fiskekort til stør-fiskeri - fornuftig afstand til nabo-fisker, er vejledende 5 meter.