3 ton nye stør - over halvdelen af fiskene vejer over 30 kg. 17 over 40 kg. 5 over 50 kg. Største vejer 60 kg.

Stør-søen er nu åben, og kan fiskes på helt almindelige timekort, på alle pladser, på nær plads 1-4, som er forbeholdt døgnbookninger. Såfremt man fisker på plads 1-4 på almindelige timekort, skal man flytte sig, såfremt der ankommer lystfiskere, som har booket pladserne.

Plads 5-10 kan bookes, ved fiskeri i mindst 24 timer, også som "solist", startid på en bookning er kl.18, dog kl.15 i perioden, hvor vi har vintertid, da det ellers blokerer andres bookninger.

Bookning foregår således : send en mail til agerholm.simon@gmail.com , anfør hvilken plads du vil fiske på, når jeg har bekræftet, indbetales det fulde beløb omgående til MobilePay 82067

Aflyst bookning medfører IKKE tilbagebetaling, og gentagne bookninger, uden betaling som anført, medfører at man mister mulighed for at kunne booke.

 

Dette (meget fine) kort, er udgangspunkt for bookning.

Plads 1-4 / kun bookninger á 24 timer, 2 mand inklusiv 6 stænger = 600,- i døgnet, med fast skiftetid kl.18.

Plads 5-10 / KAN bookes, for mindst 24 timer af gangen, men er ellers frit tilgængelige, for alle med fiskekort. Sidder der allerede 2 mand på en given nummereret plads, må den betragtes som optaget - og man spørger ihvertfald om lov, før man placerer sig, i sådanne tilfælde.

De frie områder er frie, og tilgængelige for enhver som har indløst fiskekort til stør-fiskeri - fornuftig afstand til nabo-fisker, er vejledende 5 meter.